Botsing A326: schade, geen gewonden

Botsing A326: schade, geen gewonden

WIJCHEN – Op de A326 is ter hoogte van Wijchen een auto in de vangrail tot stilstand gekomen. De bestuurder probeerde een botsing met een andere auto te voorkomen en week daarbij uit.

Vrijdagmiddag werden iets voor 12.30u de hulpdiensten ingeschakeld na een melding van een auto-ongeluk op de snelweg. Een auto reed op de rechterrijbaan achter een vrachtwagen, begon met het inhalen van die vrachtwagen, en zag daarbij een passerende auto links van hem over het hoofd, zo vertelden getuigen. De bestuurder van de linksrijdende auto, een zilvergrijze Peugeot, heeft een botsing willen voorkomen en is uitgeweken. De auto kwam daarbij in de vangrail tot stilstand. De inzittenden van deze auto, één man en één vrouw, zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers, maar ze bleken ongedeerd. De auto is wel fors beschadigd geraakt en werd met een berger afgevoerd. 

Rijkswaterstaat heeft de linker rijbaan in de richting van Nijmegen tijdens de opruimwerkzaamheden afgesloten. Daardoor ontstond lichte vertraging voor andere weggebruikers. Drie kwartier later kon de weg weer open.

Foto: John Beckmann / RN7

Foto: John Beckmann / RN7

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}