Camera in Beuningse winkel ziet telefoondief in actie

Camera in Beuningse winkel ziet telefoondief in actie

BEUNINGEN – Een inwoonster van Beuningen moest afgelopen zaterdag rond 14.30 uur even een pakketje ophalen in de Primera in het dorpscentrum. Tijdens het aanpakken van dit pakketje legde ze haar telefoon even naast zich neer op de toonbank. Helaas vergat ze die vervolgens weer mee te nemen.

Toen de vrouw de vermissing een half uurtje later ontdekte is ze direct terug gegaan naar de winkel. Daar was haar mobieltje nergens meer te bekennen.

Aangifte

Nadat de vrouw aangifte had gedaan startte politie Beuningen een onderzoek. Op de beelden van de bewakingscamera in de winkel was te zien dat andere klanten de bewuste telefoon zien liggen. Een persoon besloot echter om te telefoon niet netjes af te geven bij de kassière maar die zich toe te eigenen.

Identiteit dief

Politie Beuningen meldt woensdag op Facebook dat ze verder gaat met het onderzoek naar de identiteit van de dief. Mensen die meer informatie hebben over deze diefstal, of wellicht toch spijt, kunnen altijd contact opnemen met team Tweestromenland via 0900-8844.
Noem dan zaaknummer: 2020232604

Foto: Facebook Politie Nijmegen

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}