Campagne 'Glasvezel buitenaf' aangepast door corona

Campagne 'Glasvezel buitenaf' aangepast door corona

AFFERDEN/ DEEST/PUIFLIJK – Begin maart is 'Glasvezel buitenaf' een campagne begonnen om snel internet aan te leggen in Afferden, Deest en Puiflijk. In verband met het coronavirus worden er geen inloopbijeenkomsten georganiseerd. Daarom zijn er nu alternatieve hulpmiddelen voor de bewoners bedacht.

Voor het glasvezelprojekt geldt de regel dat als per kern 35 procent van de inwoners zich vóór 4 mei inschrijft, de aanleg doorgaat. Dat in deze onzekere tijden kinderen online les krijgen en veel mensen thuis werken benadrukt de noodzaak van een stabiele en snelle internetverbinding wel.

Webinars voor inloopbijeenkomsten

In verband met het coronavirus worden er geen inloopbijeenkomsten georganiseerd. Maar mensen, die graag hulp of advies bij het afsluiten van een glasvezelabonnement willen hebben, kunnen meedoen aan één van de georganiseerde webinars.

Die zijn elke woensdagavond waarbij van alles wordt verteld over glasvezel. Er kunnen dan ook vragen worden gesteld.

De tijden zijn:
Woensdag 15 april, 19.30 tot 20.30 uur
Woensdag 22 april, 19.30 tot 20.30 uur
Woensdag 29 april, 19.30 tot 20.30 uur

Kijk op www.glasvezelbuitenaf.nl/webinar voor meer informatie.

Dienstaanbieders

De providers op deze nieuwe glasvezel in Afferden, Deest en Puiflijk zijn: Caiway, Delta, Helden van Nu en Online.nl. Zij kunnen ook in de buitengebieden radio, televisie, telefoon en snel internet realiseren. Glasvezel buitenaf is een initiatief van DELTA Fiber Nederland.

Foto: Glasvezel Buitenaf

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}