Dader reeks vernielingen bestelbus Bottendaal in beeld

Dader reeks vernielingen bestelbus Bottendaal in beeld

NIJMEGEN – De politie in Nijmegen toont beelden van een man die wordt verdacht van een serie vernielingen aan een witte bestelbus. Mensen die deze man menen te herkennen, kunnen zich melden bij de politie.

De man wordt verdacht van diverse vernielingen aan de witte bestelauto. De verdachte vernielt op de video de buitenspiegel van de auto. De wagen stond geparkeerd aan de Piet Heinstraat in de wijk Bottendaal. Dit was op 25 augustus, rond 22.45 uur. Op zaterdag 31 augustus wordt deze man opnieuw in de buurt gespot.

De politie roept de hulp in van alerte buurtbewoners, die contact op kunnen nemen via de gratis tiplijn: 0800-6070. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @pol_wa_nijm_oost • • • • • Serie vernielingen aan bestelbus in Bottendaal, Nijmegen. Wie herkent deze man? De man wordt verdacht van meerdere vernielingen aan een witte bestelauto. Hij vernielt, dit keer op 25 augustus 2019, rond 22.45 uur, de buitenspiegel van de bestelauto. De auto stond geparkeerd aan de Piet Heinstraat. Op zaterdag 31 augustus 2019 wordt deze man opnieuw in de buurt gespot. Weet jij wie dze man is? Stuur dan een PB of bel de gratis tiplijn: 0800-6070. Anoniem informatie doorgeven kan via Bel M: 0800-7000. Registratienummer 2019384971 #Politie #Nijmegen #NijmegenOost #Tip #Getuigengezocht #Wijkagent #Vernieling #Lomp #Bottendaal #Galgenveld #Groenewoud #Kwakkenberg #Altrade #Hunnerberg #Hengstdal #OoyseSchependom #Instagood #Instacop

Een bericht gedeeld door Wijkagent Nijmegen Centrum (@wijkagent_nijmegen_centrum) op

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}