Deze regionale sportteams vierden een kampioensfeest

Deze regionale sportteams vierden een kampioensfeest

De sportseizoenen zitten er bijna op. De tijd voor kampioenspret of degradatietranen van verdriet is daarmee aangebroken. Met het hele voetbalteam op een platte kar door het stadscentrum, groot feest in de sportkantine van de lokale hockeyclub óf de prijsuitreiking van het gewonnen bekertoernooi. Stuur foto’s en video’s van jouw kampioensmoment in naar REGIO – Redactie@RN7.nl en deel de feestvreugde met de regio!

Beuningse Boys

Het was even wachten op de officiële beslissing, maar zaterdag konden de voetballers van vijfdeklasser Beuningse Boys JO-13-5 dan eindelijk feest vieren. Na het duel met SCP JO-13-2 (3-0) kon het fraaie kampioensspandoek tevoorschijn worden getoverd.

De voetballers uit Beuningen verloren na de winterstop maar één keer en kregen de minste tegengoals van de competitie. Daarmee is de laatste wedstrijd van het seizoen slechts een formaliteit.

Eendracht’30

Zaterdagochtend gingen de dames van hoofdklasser Eendracht’30 MO-17-1 met een zakelijke overwinning (0-3 tegen SKV) van het veld in Wageningen. Nietsvermoedend stapten zij in de auto terug naar Mook, toen werd ontdekt dat concurrent Orion tegen een achterstand aankeek.

Doordat de Nijmegenaren met ruime cijfers verloren (0-8) van VDZ, kon de champagne op sportpark de Maasvallei onverwacht worden ontkurkt. Het kampioenschap in de hoofdklasse van het vrouwenvoetbal: een unieke prestatie voor de voetbalclub uit Noord-Limburg.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}