Dit jaar geen abonnementen voor Goffertbad

Dit jaar geen abonnementen voor Goffertbad

NIJMEGEN – Het Goffertbad in Nijmegen gaat - een maand later dan gebruikelijk - op maandag 25 mei in beperkte vorm open. Er kunnen alleen baantjes worden gezwommen in het grote bassin. De geldende regels maken het op dit moment niet mogelijk om recreatief te zwemmen en te zonnen op de ligweide.

Omdat er volgens NV Sportfondsen Nijmegen nog te veel beperkingen op het gebruik van het openluchtzwembad liggen, worden dit jaar geen abonnementen verkocht. Zwemmers kunnen per bezoek maximaal 45 minuten baantjes trekken en moeten daarna de accommodatie verlaten. Men kan per dag één keer drie kwartier reserveren. Het Goffertbad zal in aanvang maar 30 zwemmers per 45 minuten in het zwembad laten zwemmen.

Geen abonnementen

Het besluit om geen abonnementen te verkopen is genomen om teleurstellingen bij abonnementhouders te voorkomen. De beheerder van het Goffertbad kan de trouwe vaste klanten niet garanderen dat zij op de door hen gewenste dagen en tijden kunnen zwemmen en daarmee optimaal gebruik maken van hun abonnement. Als alternatief wordt een 15-baden kaart aangeboden voor de prijs van 10 losse entrees.

Foto: Twitter

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}