Doelpuntloos gelijkspel tussen AWC en Nuenen

Doelpuntloos gelijkspel tussen AWC en Nuenen

WIJCHEN – Voor AWC stond afgelopen zondag een belangrijke wedstrijd op het programma. Dat gold echter ook voor tegenstander Nuenen. De nummers vijftien en zestien van de hoofdklasse gaven dan ook alles, maar zonder echt resultaat. De wedstrijd eindigde in 0-0.

De eerste helft leverde weinig spektakel op voor de supporters. Na een kwartier keerde Jarik Veltmaat een schot van Sem van den Broek, waarna Nuenen-doelman Jeroen Keeris hetzelfde deed op een inzet van Safa Kizir. Diezelfde aanvaller zag daarna Keeris knap redden op een kopbal. Op slag van rust leek Nuenen op voorsprong te kunnen komen, maar bij de tweede paal miste Joey van den Berk net de bal.

Tweede helft weinig spektakel

Na de rust gebeurde er meer. Daan de Bruijn schoot na een rush naast het doel en even later zag hij een kopbal net voor het doel langs gaan. Aan de andere kant keerde Veltmaat een inzet van Lars van Stipdonk en schoot Joey Maas naast. Idar Kramer had de winnende op zijn hoofd, maar Keeris had zijn kopbal knap klemvast. Invaller Fren Stevens zag twee schoten achtereen gestopt worden en kon zodoende AWC niet op voorsprong helpen. De laatste wapenfeiten waren voor de bezoekers, maar Van den Broek had zijn vizier twee keer niet op scherp.

Zondag neemt AWC het op tegen Meerssen, eveneens een belangrijke wedstrijd. Als AWC weet te winnen, gaan de Wijchenaren over Meerssen heen, en is de ploeg voor even uit de degradatiezorgen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}