Europese fotowedstrijd met hoofdprijs van 200 euro

Europese fotowedstrijd met hoofdprijs van 200 euro

REGIO – Hobbyfotografen uit de wijde omtrek kunnen meedoen aan een fotowedstrijd met als thema “samen sterker”, om zo de hoofdprijs van 200 euro in de wacht te slepen. Euregio Rijn-Waal is de organisator van de jaarlijkse fotowedstrijd, het bestuur kiest samen met de inwoners van de regio de winnaar. Foto’s kunnen tot 1 oktober worden ingeleverd.

Om de kans te maken op de winst is het belangrijk dat de fotografen hun eigen interpretatie van de woorden “samen sterker” op de gevoelige plaat vastleggen.

De Corona-tijd heeft ons er de afgelopen maanden allemaal van doordrongen, dat samenzijn niet zo vanzelfsprekend is als we altijd dachten, maar ook dat we alleen samen het corona-virus kunnen verslaan, zo licht de organisatie haar keuze voor het thema toe. Wat hebben de fotografen gemist, of wat kunnen ze nu juist weer doen? Dit alles kan inspiratie zijn voor een foto die past bij het thema “samen sterker”.

Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden, digitaal of afgedrukt. Het minimale formaat dient dan 13 x 18 centimeter te zijn. Ook moeten de foto’s zijn voorzien van titel en plaats van opname, daarnaast moeten ook de naam, het telefoonnummer en het emailadres van de fotograaf worden meegestuurd. De winnaars krijgen in december bericht.

Meer informatie is te vinden op de website van de Euregio Rijn-Waal.

Foto: Euregio Rijn-Waal

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}