Fietsster geschept door pinnen hooischudder, tractor doorgereden op Waaldijk Oosterhout

Fietsster geschept door pinnen hooischudder, tractor doorgereden op Waaldijk Oosterhout

OOSTERHOUT – Politie Overbetuwe heeft woensdag een doorrijder aan kunnen houden. De Nijmeegse vrouw reed op de Waaldijk in Oosterhout door met haar tractor, nadat een fietsster was geschept door de pinnen van een hooischudder achter de trekker.

Toen agenten na de melding op de Waaldijk aankwamen, bleek dat er vermoedelijk een aanrijding had plaatsgevonden tussen een fietser en een tractor. De persoon die de tractor bestuurde was echter niet meer ter plaatse en had ook geen gegevens achtergelaten. Ook de fietsster was er niet meer, zij werd vanwege haar verwondingen door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed en is inmiddels thuis.

Getuigen

Aanwezige getuigen, die de aanrijding hadden zien gebeuren, vertelden de politie dat de fietsster was geschept door de pinnen van een hooischudder, bevestigd aan de tractor. Hoewel de tractorbestuurster was aangesproken door omstanders, was zij niet op de Waaldijk gebleven. Hierop had een van de getuigen foto’s gemaakt van de bewuste tractor en de bestuurster.

Na een kort onderzoek kon de politie een inwoonster van Nijmegen op heterdaad aanhouden voor het verlaten van een plaats van ongeval. De vrouw is verhoord en de zaak zal binnenkort aangeleverd worden bij Justitie. Ook is er proces-verbaal opgemaakt voor het niet afdekken van scherpe delen op de hooischudder en het niet voldoende rechts houden.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}