Helikopterzoektocht naar onwel persoon in Heumensoord

Helikopterzoektocht naar onwel persoon in Heumensoord

NIJMEGEN – De politie Nijmegen-Zuid ontving donderdagavond een melding van een opvallend persoon in Heumensoord. Een vrouw lag naast haar fiets langs het bospad, en was mogelijk onwel geworden. Nadat een voorbijganger haar had gevonden en hulp was gaan halen, bleek ze echter verdwenen. De politie heeft haar te voet en met een helikopter gezocht, maar zonder resultaat.

Zoektocht

Een hardloopster zag de vrouw langs het bospad. Omdat de loopster geen telefoon bij zich had, zocht ze een wandelaar op die wél kon bellen. De getuigen hebben de vrouw op het bospad echter niet benaderd. De wandelaar is doorgelopen en de hardloopster heeft de politie langs de weg opgewacht. Bij aankomst had de politie moeite met de juiste locatie terugvinden, en is de vrouw niet meer teruggevonden. Ook een helikopter met warmtecamera die werd ingezet, bood geen oplossing.

Getuigen

De vrouw is nog steeds vermist, en de politie verzoekt getuigen om contact op te nemen. Ook raadt de politie mensen aan om in een gelijksoortige situatie altijd een persoon bij het slachtoffer achter te laten.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}