Herontwikkeling AHXL Jacobslaan in afbouw- en inrichtfase, geldautomaat ABN Amro weg

Herontwikkeling AHXL Jacobslaan in afbouw- en inrichtfase, geldautomaat ABN Amro weg

NIJMEGEN – De herontwikkeling van het winkelcentrum aan de St Jacobslaan in Nijmegen is in de lente klaar. Albert Heijn XL heeft in een nieuwsbrief aan de buurt laten weten dat op dit moment de voorbereidingen worden getroffen voor de afbouw en inrichting van het supermarktcomplex. Hier komen straks op de benedenverdieping ook nieuwe winkels van Etos en Gall & Gall.

De buurt wordt in de nieuwsbrief ook geïnformeerd over het verdwijnen van de ABN Amro- geldautomaat in de entreehal. Volgens AHXL heeft deze bank besloten om de automaat eind januari op te heffen. De geldautomaat van ING zou hier beschikbaar blijven.

Onderdelen nieuwe gevel zichtbaar

Volgens het rondschrijven worden achter de bouwschutting en de steigers onderdelen van de nieuwe gevel zichtbaar: onder andere gevelmetselwerk, de dakpannengevel en de sandwichpanelen zijn aan de achterzijde te zien. Het vernieuwen van de dakbedekking van het gehele complex is nu halverwege. Er wordt niet vermeld wanneer de AH-supermarkt aan de St Jacobslaan tijdelijk gesloten wordt in verband met de verbouwing.

De nieuwsbrief van AHXL meldt wel dat er bij de opening ook een paar verbeteringen zijn uitgevoerd op het parkeerterrein. Zo worden inrichting en rijroute veranderd.

Lees ook:

'BERLIJNSE MUUR' AH XL VOOR VERBOUWING WINKELCENTRUM JACOBSLAAN

 

 

 

 

 

 

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}