Heropening ALDI Druten zonder feestelijkheden

Heropening ALDI Druten zonder feestelijkheden

DRUTEN – ALDI Druten opent op vrijdagochtend 30 oktober om 08.00 uur de deuren van zijn vernieuwde vestiging aan de Marktpassage. Voor ouderen en kwetsbaren zal de winkel vanaf 07.00 uur al open gaan. In verband met de sinds 14 oktober aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn vernieuwd en de geur van afgebakken brood komt de klant al meteen tegemoet.

Duurzaamheid

De nadruk in de winkel ligt volgens ALDI op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. Ook is er extra aandacht voor duurzaamheid op het gebied van product en afval. Verder wordt er bij de verbouwing met regionale aannemers, installateurs en leveranciers gewerkt en ook het gebruik van duurzame bouwmaterialen wordt in de winkel toegepast.

Extra openingstijden ouderen en kwetsbaren

De openingstijden van het Drutense filiaal zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 - 20.00 uur en op zondag van 12:00 - 17:00 uur.

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 09.00 uur is de winkel gereserveerd voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast komt er later op die dagen nóg een uur voor deze groep. Dat tijdstip kan per filiaal verschillen.

Foto: Aldi

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}