Inschrijving negende editie Ronde van Nijmegen geopend

Inschrijving negende editie Ronde van Nijmegen geopend

NIJMEGEN – De negende editie van de Ronde van Nijmegen vindt in 2020 plaats op zondag 21 juni. Vanaf Park Brakkenstein in Nijmegen-Zuid kunnen de naar verwachting ruim 3.500 deelnemers kiezen uit routes van 70 km, 120 km en 160 km. De inschrijving is sinds donderdag weer geopend.

De route van deze geliefde wielertocht onder recreanten is volgens de organisatie ook in 2020 een mix van pittige klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken en een glooiend heuvellandschap. Alle afstanden starten en finishen in Park Brakkenstein, waar de deelnemers na afloop een ‘hapje en een drankje doen’ en kunnen genieten van muziek op het festivalterrein.

Tekst gaat verder na de foto:

Foto: Ronde van Nijmegen

Fietsfeestje

‘We doen er alles aan om er een mooie dag van te maken. We willen de deelnemers een unieke beleving bieden en zoveel mogelijk ontzorgen zodat ze optimaal kunnen genieten van dit fietsfeestje’, aldus Vincent van Heijningen, organisator van de Ronde van Nijmegen.

Édition Française

Jaarlijks wordt de Ronde van Nijmegen georganiseerd rond een thema. De negende editie zal in het teken staan van Frankrijk. Op zondag 21 juni worden de deelnemers verrast met een aantal activiteiten die aansluiten op dit thema.

We Are Cycling Series

De Ronde van Nijmegen maakt sinds dit jaar deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert deze club meer dan vijftig fietsevenementen in België, Nederland, Groot-Brittanië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland zijn onder andere de KlimClassic, Gerrie Knetemann Classic en de Classico Boretti onderdeel van de We Are Cycling kalender.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}