“Inwoners, organisaties en bedrijven mogen trots zijn op Gelderland”

“Inwoners, organisaties en bedrijven mogen trots zijn op Gelderland”

BERG EN DAL – In het kader van de zogenoemde Dankjeweltour reikt wethouder Sylvia Fleuren van Berg en Dal op maandag 18 november de EER Dankjeweltaart uit aan de ondernemers John en Virginie Grutters van Betsy’s kip in Groesbeek. Op deze wijze wil de gemeente alle ondernemers bedanken die een bijdrage leveren aan de innovatieve en groeiende economie van Gelderland.

De Dankjeweltour hoort bij de activiteiten die dit jaar in Gelderland plaatsvinden rondom de EER Award 2019. EER staat voor European Entrepreneurial Region. Samen met twee andere regio’s in Spanje en Griekenland mag Gelderland zich in 2019 namelijk de meest ondernemende regio van Europa noemen.  

Provincie ondersteunt bedrijven volop

Elke week gaat een Gelderse gemeente op bezoek bij een bedrijf met de Dankjeweltaart en bedankt men de ondernemer voor de bijdrage aan de economie.

Volgens het Europees Comité van de Regio’s heeft de provincie Gelderland de Award gekregen voor haar uitstekende ondersteuningsstructuur aan ondernemers, startups en groeiers. Verder was ook de goede samenwerking met verschillende partners in onderwijs en bedrijfsleven van belang.

Gelderland wil EER beeldmerk promoten

De provincie zegt de prijs ook te willen benutten om mensen, organisaties, overheden en bedrijven een beetje trotser op Gelderland te maken. Daarnaast probeert men zoveel mogelijk bedrijven en organisaties bij dit alles te betrekken en hen vragen of ze het EER beeldmerk willen voeren.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}