Jeugdlintje voor Beuningse jongeren voor inzet samenleving

Jeugdlintje voor Beuningse jongeren voor inzet samenleving

BEUNINGEN – Burgemeester Daphne Bergman verraste vier Beuningse buitengewone helden met een jeugdlintje. Dit gebeurde vrijdag tijdens de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. De jongeren kregen een lintje omdat ze zich inzetten voor de Beuningse samenleving. Ze zijn volgens een trotse burgemeester een voorbeeld voor andere jongeren.

De jongeren die een lintje kregen zijn: Job Heller, Stijn van Ingen, Nadesha Rieder en Daimy van Hest. Zij komen allemaal uit Beuningen en zijn 11 en 12 jaar oud.

Beuningse Boys

Job en Stijn zijn lid van voetbalvereniging Beuningse Boys. Daarnaast zijn zij beiden actief als vrijwilliger. Zo zijn al meer dan twee jaar assistent-trainer bij de centrale trainingen op de woensdagmiddagen.

Tekst gaat verder onder de foto:

Foto: Gemeente Beuningen

Woemisoos

Daimy is al ruim vier jaar vrijwilliger en Nadesha al ruim tweeënhalf jaar. Beide worden crew-lid van de Woemisoos genoemd. Zij helpen volwaardig mee als vrijwilliger en geven ondersteuning daar waar nodig is. Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar terecht bij Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot (Woemisoos).

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}