Kampioenschap Cruyff Courts 6 vs 6 zaterdag in Nijmegen

Kampioenschap Cruyff Courts 6 vs 6 zaterdag in Nijmegen

NIJMEGEN – Op het Valkhofpark en het Kelfkensbos in Nijmegen wordt zaterdag 29 juni het Nederlands Kampioenschap Cruyff Courts 6 vs 6 gehouden. Op drie mobiele Cruyff Courts gaan elf jongens- en elf meisjesteams de strijd aan voor de finales van het kampioenschap.

De deelnemende teams hebben voorrondes, kwart- en halve finales moeten spelen. Bij de jongens doet onder meer een team mee van Techniektraining Nijmegen. Ook bij de meisjes is er een team uit Nijmegen dat meedoet, namelijk De Trekvogels. De teams bestaan uit kinderen van 10 tot 12 jaar.

Walking Football

Naast de finalewedstrijden zijn er ook andere activiteiten, zoals een clinic van Madereros FC en een Walking Football toernooi. De opening vindt om 10.15 uur plaats in aanwezigheid van onder anderen sportwethouder Bert Veldhuis en NEC-directeur Wilco van Schaik. De wedstrijden en andere activiteiten vinden plaats vanaf 11.00 uur.

De organisatie van de wedstrijden is in handen N.E,C. Maatschappelijk, de gemeente Nijmegen en de Johan Cruyff Foundation.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}