Lindenberg en DROOM! gaan samen arbeidsparticipatie bevorderen

Lindenberg en DROOM! gaan samen arbeidsparticipatie bevorderen

NIJMEGEN – Huis voor de Kunsten De Lindenberg heeft afgelopen woensdag officieel het samenwerkingscontract getekend met DROOM!, specialist in arbeidsparticipatie. Binnenkort zullen twee medewerkers met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt het team van de Lindenberg versterken met facilitaire ondersteuning.

Teddy Vrijmoet, directeur van de Lindenberg, meent dat voor ieders expertise een plek is bij De Lindenberg. Dankzij de coaching van DROOM! ziet Vrijmoet nu ruimte om voor iedereen de juiste werkplek te vinden op het terrein van cultuureducatie.

Inclusieve maatschappij

Jacobien den Biesen, algemeen directeur bij DROOM!, ziet arbeidsparticipatie als natuurlijk onderdeel van de maatschappij, waarbij het label ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ overbodig wordt gemaakt. Om een inclusieve maatschappij tot stand te brengen waarin voor iedereen een plek is, is volgens Den Biesen samenwerking nodig met werkgevers en organisaties zoals de Lindenberg die de visie van DROOM! delen.

Perfecte kandidaten

De samenwerking zal in het begin bestaan uit twee vacatures die door DROOM!-medewerkers worden ingevuld: een medewerker met groene vingers die zich op het onderhouden van de binnentuin gaat richten, en een medewerker die de afdeling beheer facilitair gaat ondersteunen. De medewerkers zullen worden begeleid door een jobcoach vanuit DROOM! Beide vacatures staan nu uit, en worden gevuld zodra DROOM! de perfecte kandidaten heeft gevonden voor de functies en locatie.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}