Maandag en dinsdag: tijdelijke wegafsluitingen gemeente Overbetuwe

Maandag en dinsdag: tijdelijke wegafsluitingen gemeente Overbetuwe

OVERBETUWE – De gemeente Overbetuwe krijgt de Vierdaagselopers dinsdag op bezoek. Er zijn echter op maandag al wegafsluitingen in de diverse kernen. Zo zijn maandag vanaf 17.30 uur de Dorpsstraat in Elst ter hoogte van de Batouwe apotheek/ Wagenmakersstraat en de Oranje Nassaustraat afgesloten voor alle verkeer.

Deze tijdelijke afsluiting zal volgens de gemeente duren tot 01.00 uur of zoveel korter als noodzakelijk is.

In verband met de doorkomst van de Vierdaagse zijn op dinsdag 16 juli de plaatsen Elst, Valburg, Slijk-Ewijk en Oosterhout maar zeer beperkt bereikbaar vanaf 03.00 uur.

Dinsdag 16 juli

Op de eerste wandeldag, de Dag van Elst, zijn de volgende wegen afgesloten van 03.00 uur tot 19.00 uur of zoveel korter als noodzakelijk afgesloten voor alle verkeer.

Elst: Valburgseweg, Lange Dreef, Kerkeakkers, Valburgseweg, Dorpsstraat, Rijksweg Zuid, Eshofsestraat, Van Oldenbarneveltstraat, Spoorlaan, Industrieweg Oost, Bemmelseweg, Rijksweg Noord, Dauw, Regenboog, Ceintuurbaan, Rijkerswoerdsestraat, Kampsestraat, De Broekakkers, Lingewal, Sillestraat, Breedlersestraat.
De Nieuwslag in Elst is op dinsdag 16 juli i.v.m. de doorkomst van de Vierdaagse niet bereikbaar in de ochtenduren.

Oosterhout: Waaldijk, Dorpsstraat, Gansstraat, Peperstraat, Vredesplein, Oosterhoutsestraat, Stationsstraat,
Slijk-Ewijk: Valburgsestraat, Tielsestraat. De Dorpstraat wordt afgesloten vanaf de hoek Clara Fabriciuspark/Paulstraat richting Oosterhoutsestraat.
Valburg: Tielsestraat, Valburgseweg.


Bereikbaarheid industrieterreinen Elst

Industriepark de Aam en Merm in Elst zijn dinsdag alleen bereikbaar via de A325, afslag Elst. De Industrieweg Oost zal vanaf de rotonde de beschikking hebben over één rijbaan. Doorgaand verkeer via de Rijksweg Noord en een gedeelte van Rijksweg Zuid is gestremd.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}