Marikenhuis nieuwe goede doel Marikenloop 2018

Marikenhuis nieuwe goede doel Marikenloop 2018

NIJMEGEN – Deelneemsters aan de 'Marikenloop at the park' kunnen dit jaar met hun deelname een bijdrage leveren aan het Marikenhuis. Dit Nijmeegse inloophuis voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker, is het goede doel van de Marikenloop in 2018. 

Loopsters hebben ook de mogelijkheid om met hun deelname geld op te halen voor een goed doel dat ze zelf aandragen. De Marikenloop vindt plaats op zondag 27 mei en de inschrijving is geopend via www.marikenloop.nl

Goede doel naar keuze

Deelneemsters aan de Marikenloop wordt bij de inschrijving gevraagd of zij willen bijdragen aan het Marikenhuis of een eigen goede doel naar keuze. Het Marikenhuis werkt met professioneel opgeleide vrijwilligers en is volkomen afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. 

Hardlopen met kanker

De komende maanden organiseert het Marikenhuis diverse themabijeenkomsten en clinics over sporten en hardlopen met kanker. In het huis kan men tot rust komen, lotgenoten ontmoeten, informatie krijgen, meedoen aan allerlei activiteiten, gewoon iets aangenaams doen of psychosociale begeleiding krijgen. In de eerste twee jaar van zijn bestaan bezochten al meer dan 3000 gasten het Marikenhuis, zowel patiënten als hun naasten.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}