NEC presenteert hoofdsponsor De Klok Logistics

NEC presenteert hoofdsponsor De Klok Logistics

NIJMEGEN – De Klok Logistics is de nieuwe hoofdsponsor van NEC. De naam van het bedrijf prijkt per direct en tot het einde van het seizoen op het shirt van de Nijmegenaren, zo bevestigde NEC donderdag.

Echt Nijmeegs

"Nadat we De Klok benaderden voor het hoofdsponsordossier gaven ze direct te kennen ons te willen helpen," zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubsite. "Dat dit drie dagen na ons eerste contact gebeurde, had niemand verwacht, maar is des te mooier. De Klok Logistics is een écht Nijmeegs en prachtig bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkt voor de grootste firma’s en Remco Vos past met zijn ondernemersgeest en drive perfect bij het NEC van nu." 

Tekst gaat verder onder de foto's.

Foto: Broer van den Boom

Foto: Broer van den Boom

Uitstraling

"Het feit dat de naam van De Klok Logistics nu ook op onze borst prijkt is dan ook goed voor de uitstraling van onze club. Ik ben trots op onze mensen die keihard hebben gewerkt de afgelopen dagen en dankbaar naar Remco Vos en De Klok Logistics die instappen en daarmee onze voetbaldoelstellingen en ons maatschappelijke programma intact houden. Omdat we op deze korte termijn niet de beschikking hadden over voldoende huidige blanco balkenshirts, zullen we de komende wedstrijden in de thuistenues van vorig jaar spelen, uiteraard met het logo van De Klok Logistics erop."

Goed gevoel

Remco Vos, algemeen directeur van De Klok Logistics: "NEC is een ambitieuze voetbal club die goed past bij onze organisatie. NEC is tenslotte de trots van Nijmegen. Wij zijn zeer enthousiast en vereerd dat wij de nieuwe hoofdsponsor zijn van NEC. Als Nijmeegs bedrijf met veel medewerkers uit het Rijk van Nijmegen dragen wij graag bij aan het succes van de club. We geloven in NEC en hebben een goed gevoel bij de mensen van de club."

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}