Nieuw festival in Nijmegen in Hemelvaartsweekend 

Nieuw festival in Nijmegen in Hemelvaartsweekend 

NIJMEGEN – Dit jaar vinden er in Nederland 1115 unieke festivals plaats. Toch kan daar in het Hemelvaartsweekend nog wel een gloednieuw festival aan worden toegevoegd, vindt de organisatie achter de feesten Het Zusje van Debbie. Op vrijdag 31 mei komen zij met het festival Het Zusje van Debbie zet de bloemetjes buiten.

Themafeesten

Begonnen met kleinschalige 'ons-kent-ons-feestjes', is Het Zusje van Debbie inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. De feesten kenmerken zich door dansbare popmuziek en telkens onder een ander thema. Vaak ook gerelateerd aan bestaande feesten en feestdagen, zoals Sinterklaas, Pasen en de Vierdaagsefeesten. 

(bericht gaat verder onder video)

Line-up

Op het nieuwe festival zullen drie podia te vinden zijn met elk hun eigen karakter. Bij het eerste podium zal voornamelijk bekende en uitbundige muziek te horen zijn, op het tweede podium is de muziek wat alternatiever en bij het derde podium wordt geëxperimenteerd met funky en exotische muziek.

Op de line-up van deze eerste editie staan Joost van Bellen, Sekan, Fuck Forever, Koko Kelly, De Broer van Debbie, Waltzburg, Serious Boaters, Chocolate Swirl, Tropicalismo, Guy With Tiger, Daan Koekelkoren, Michiel Peeters en Say A Say M.

Bring The Noize

Het Zusje van Debbie zet de bloemetjes buiten vindt vrijdag 31 mei van 14:00 uur tot middernacht plaats op het voormalige Zomerkwartierterrein bij de Honig. De laatste toegangskaarten worden aangeboden voor 24 euro.
Het RN7-programma Bring The Noize: The Revival zal hier aanwezig zijn voor opnamen van het nieuwe seizoen van dit muziekprogramma. Zij zijn te volgen via @bringthenoizerevival op Instagram.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}