Nieuwe dienstregeling Arriva Rivierengebied op 10 december van kracht

Nieuwe dienstregeling Arriva Rivierengebied op 10 december van kracht

REGIO – Provincie Gelderland heeft diverse voorgestelde veranderingen voor de nieuwe dienstregeling van Arriva goedgekeurd. Ook in de Overbetuwe en West Maas en Waal gaat de nieuwe regionale trein- en busdienstregeling in op 10 december.

Overbetuwe

Eén spitstrein uit Tiel rijdt zonder overstap door naar Arnhem in plaats van te stoppen in Elst. Dezelfde spitstrein rijdt dan uit Arnhem weer door naar Tiel. Tussen Heteren en Elst komt een nieuwe buurtbusverbinding als onderdeel van Flexnet.

Land van Maas en Waal

Lijn 165 Druten – ’s Hertogenbosch wordt op zaterdag een uursdienst i.p.v. halfuursdienst. Het gedeelte van lijn 165 tussen Kerkdriel en ’s Hertogenbosch blijft op de zaterdagmiddag wel een halfuursdienst.

Buurtbus 265 West Maas en Waal wordt volgens de provincie opgeheven vanwege veel te weinig gebruik. In dit gebied wordt zogenoemd vraaggestuurd vervoer ontwikkeld.

Jaarlijkse aanpassing

In opdracht van Provincie Gelderland wordt het openbaar vervoer in onze provincie uitgevoerd door vervoerbedrijven Arriva, Keolis, Connexxion en Hermes (Breng). De wijzigingen hebben te maken met jaarlijkse aanpassingen die nodig zijn om aan te sluiten bij het landelijk netwerk van NS.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}