Nijmeegse Kinderboekenweek 2020 in het teken van verhalen uit het verleden

Nijmeegse Kinderboekenweek 2020 in het teken van verhalen uit het verleden

NIJMEGEN – 30 september t/m 11 oktober staat in het teken van de Kinderboekenweek 2020. Het thema van deze editie is: EN TOEN? waarmee er op diverse manieren wordt gekeken naar andere werelden uit het verleden. Ook in Nijmegen worden er allerlei activiteiten georganiseerd: van een Kinderboekenquiz tot creatieve workshops en het vertellen van verhalen. Alle Nijmeegse activiteiten zijn te vinden op www.literaireactiviteitennijmegen.nl.

Thema Kinderboekenweek

Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken!

Nijmeegse Kinderboekenweek

Ook in Nijmegen wordt er een keur aan activiteiten georganiseerd. Eén van deze activiteiten is de Kinderboeken Carrousel. Deze activiteit is te vinden door heel Nijmegen op locatie in de wijken. Elke carrousel is anders, maar vaste onderdelen vormen een creatieve workshop, mooie verhalen en een Kinderboekenquiz. Daarnaast zijn er diverse tentoonstellingen en organiseert de Kinderboekwinkel Nijmegen leuke knutselactiviteiten.

Het complete programma voor de Nijmeegse Kinderboekenweek is te vinden op www.literaireactiviteitennijmegen.nl. Ook de kaartverkoop vindt via deze website plaats.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}