Organisatie hoopt op coronavrije 16e editie Kunstroute

Organisatie hoopt op coronavrije 16e editie Kunstroute

BEUNINGEN – De 16de editie van de Kunstroute Beuningen gaat dit jaar 18 en 19 september plaatsvinden. De 15e editie is afgelopen jaar volledig coronaproof doorgegaan en de organisatie is er zeker van dat dit op deze manier dit jaar ook door kan gaan. Kunstenaars die willen meedoen kunnen zich aanmelden tot 1 maart 2021.

Zowel amateurs als professionals kunnen meedoen. De enige vereiste: als deelnemende kunstenaar moet je uit de gemeente Beuningen komen of een atelier hebben in de gemeente. Dit weekend is een kans om het eigen werk in de aandacht te brengen en te verkopen.

Coronavrij

De organisatie kan uiteraard nog niet exact zeggen welke vorm de het weekend zal krijgen, vanwege de onzekerheid over de corona situatie: “we hopen op een zorgeloze en coronavrije editie, maar we hebben inmiddels voldoende expertise om ook met corona de Kunstroute te organiseren.”

Afgelopen jaar hebben de kunstenaars de route goed coronaproof weten te organiseren. Iedereen heeft zich daarbij ook prima aan de regels gehouden, aldus de organisatie. Mensen waren er enthousiast over.

De Beuningse kunstroute wordt georganiseerd door Stichting Perspectief.

Op de foto: de kunstwerken van Hans van Kuik, tijdens de vorige editie van de kunstroute

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}