Overval Bedrijfsweg Nijmegen

Overval Bedrijfsweg Nijmegen

NIJMEGEN – Donderdagochtend rond 5.00u vond een overval plaats in een woning aan de Bedrijfsweg in Nijmegen. Twee mannen bedreigden de bewoners, en hebben geld buitgemaakt. Hoeveel is niet bekendgemaakt. De bewoners zijn niet gewond geraakt.

Toen de politie arriveerde, waren de overvallers al vertrokken, vermoedelijk op een scooter of motorscooter. Forensisch resercheurs begonnen aan sporenonderzoek, en agenten buurtonderzoek.

Signalementen

De politie is ook nog op zoek naar de twee overvallers. Eén van hen is ongeveer 1,80 meter lang, in volledig donkere kleding. Hij droeg een mondkapje en sprak Nederlands met een buitenlands accent. De andere man is veel kleiner: rond de 1,65 meter. Ook hij droeg donkere kleding en sprak met een buitenlands accent.

Tips

De politie wil graag in contact komen met mensen die rond 5.00u in de buurt van de Nijmeegse Bedrijfsweg iets gezien heeft dat met de overval te maken kan hebben. Ook wil de politie beelden bekijken van camera's in de buurt. Mensen die dus bijvoorbeeld een camera aan hun pand in de buurt hebben hangen, wordt opgeroepen cotact op te nemen met de politie. Dat kan online via dit formulier, of telefonisch via 09008844.

Foto: John Beckmann / RN7

Foto: John Beckmann / RN7

Foto: John Beckmann / RN7

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}