Politie ontmantelt hennepkwekerij Zwanenveld

Politie ontmantelt hennepkwekerij Zwanenveld

NIJMEGEN – De politie van Nijmegen heeft dinsdag een hennepkwekerij in de wijk Zwanenveld opgerold. De kwekerij nam het volledige appartement in een flat in beslag. Naar schatting stonden er zo'n 350 tot 400 planten.

In de flat was sprake van brandgevaar en diefstal van stroom. Er is nog niemand aangehouden, wel zal de huurder zich moeten verantwoorden. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook het normale politiewerk gaat door... Vanmorgen is ons hennepteam in een flatappartement in het Zwanenveld naar binnen gegaan in verband met het vermoeden van een hennepkwekerij. Nadat het hennepteam binnen was bleek het gehele appartement ingericht te zijn als kwekerij. Er stonden iets meer dan 400 hennepplanten. Er was ook sprake van brandgevaar en diefstal van stroom. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht, maar zal de huurder zich moeten verantwoorden. #hennepkwekerij #hennepkwekerijontmanteld #hennepteamnijmegenzuid #drugs #wiet #datispechwietweg #brandgevaar #levensgevaarlijk #weereentjeminder #dukenburg #nijmegen #zwanenveld #024 #instacops #instapolitie #instapolice

Een bericht gedeeld door Politie Nijmegen (@pol_nijmegen) op

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}