Politie zoekt camerabeelden rijroute slachtoffer en verdachten schietpartij Beuningen

Politie zoekt camerabeelden rijroute slachtoffer en verdachten schietpartij Beuningen

BEUNINGEN – Het onderzoek naar het dodelijke schietincident in Beuningen op maandag 6 juli is in volle gang. Om een zo’n compleet mogelijk beeld te krijgen is de politie op zoek naar camerabeelden die iets meer kunnen vertellen over de rijroute van het slachtoffer en de verdachten.

Het schietincident vond rond 08.30 uur plaats op de kruising van de Burgemeester Geradtslaan en Thorbeckeplein. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten.

Hulp dashcambezitters

De politie vraagt op Facebook hulp van mensen met een dashcam in hun auto of die rijden in een Tesla (ingebouwde dashcam) EN op maandag 6 juli, tussen 07.30 uur en 09.00 uur hebben gereden tussen Nijmegen, wijk Neerbosch-Oost, en Beuningen. Dit kan zowel via de A73 zijn geweest als binnendoor via de Nieuwe Pieckelaan of van Heemstraweg.
De recherche hoopt dat die mensen al het beeldmateriaal van de gereden route bewaren of veilig opbergen.

Bewakingscamera bij woning

Aan inwoners van de gemeente Beuningen, die een bewakingscamera bij de woning hebben hangen, wordt gevraagd de opnames van maandag 6 juli tussen 07.30 uur en 09.00 uur eens goed te bekijken. Zien zij op de beelden een witte bestelbus, type Volkswagen Transporter, rijden dan verzoekt de politie om al die beelden tussen de genoemde tijdstippen eveneens te bewaren of 'veilig te stellen'.

Is er zulk beeldmateriaal zoals omschreven aanwezig, dan kunnen mensen contact met de politie opnemen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2020312832.

De recherche meldt dat er, als iemand al eerder beeldmateriaal heeft verstrekt, niet opnieuw hoeft te worden gereageerd; deze beelden worden al door het onderzoeksteam geanalyseerd.

Busje in Winssen gevonden

Getuigen spraken over een wit busje dat wegreed. Aan het begin van de middag werd er een verlaten busje gevonden aan de Alex Willemsstraat in Winssen. Ook daar is door de politie verder onderzoek gedaan. Vermoedelijk is dit busje door de daders gebruikt.

Lees ook:

'EEN ONGEKEND BRUTALE ACTIE', ZEGT BURGEMEESTER OVER SCHIETPARTIJ BEUNINGEN

SLACHTOFFER SCHIETPARTIJ IN BEUNINGEN OVERLEDEN, DADERS NOG SPOORLOOS

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}