Getuigen en camerabeelden van gewapende woningoverval Bedrijfsweg gezocht

Getuigen en camerabeelden van gewapende woningoverval Bedrijfsweg gezocht

NIJMEGEN – De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende woningoverval aan de Bedrijfsweg, die in de vroege ochtend van donderdag 6 augustus plaatsvond. Rond 5.00 uur drongen twee mannen de Nijmeegse woning binnen en bedreigden de bewoners. De Bedrijfsweg loopt van de Energieweg naar de Dr. de Blécourtstraat.

De overvallers zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan op vermoedelijk een (motor)scooter. De politie zoekt getuigen en camerabeelden uit de omgeving.

De bewoners van de woning bleven ongedeerd en konden zelf de politie waarschuwen. Het onderzoek is in volle gang: forensisch rechercheurs doen sporenonderzoek en agenten gaan de deuren in de buurt langs.

Signalement

Van de twee overvallers is het volgende bekend:

*Verdachte 1 is een man van ongeveer 1.80 meter lang. Hij was volledig in het donker gekleed, droeg een mondkapje en sprak Nederlands met een buitenlands accent.

*De tweede man was een stuk kleiner, ongeveer 1.65 meter. Ook hij was donker gekleed en sprak met een buitenlands accent.

*Het duo reed vermoedelijk op een (motor)scooter.

Informatie of camerabeelden

De politie komt graag met mensen in contact die mogelijk rond 5.00 uur donderdagochtend in de omgeving van de Bedrijfsweg iets hebben gezien dat met deze overval te maken kan hebben.

Het rechercheteam wil ook graag eventuele videobeelden van de buurt zien. Mogelijk hebben bewakingscamera's aan woning- of bedrijfspanden iets gefilmd wat van belang kan zijn. Ook zogenoemde dashcams van auto's die rond die tijd in de omgeving reden leveren misschien informatie op.

Tipformulier

Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Nijmegen op 0900-8844 of via een tipformulier op de website politie.nl. Camerabeelden uploaden kan ook via dit formulier.

Foto: Google Maps

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}