Politieagenten storen inbreker school Energieweg Nijmegen-West

Politieagenten storen inbreker school Energieweg Nijmegen-West

NIJMEGEN – De politie in Nijmegen kreeg in de vroege donderdagmorgen een inbraakmelding bij de Helicon school aan de Energieweg. Het alarm ging omstreeks 03:00 uur af en bleek in meerdere zones te zijn geactiveerd. Daarop toog de politie met diverse eenheden naar de school in Nijmegen-West. De eerste agenten zouden al in 3 minuten ter plaatse zijn gekomen.

Eenmaal op het terrein stuitte een agent op een open deur waarna de hondengeleider met zijn hond in de school is gaan zoeken. Ondertussen namen andere eenheden posities in rondom gebouw en terrein. Een andere agent vond hierbij een paar handschoenen en verse voetsporen in het zand. Deze sporen liepen in de richting van de nabijgelegen garageboxen.

Geen buit

Hoewel de politie veronderstelde dat na haar snelle komst de verdachte mogelijk nog op het terrein kon zijn, heeft de zoektocht niets opgeleverd. Mogelijk is de verdachte wel gestoord tijdens zijn 'werkzaamheden' op het terrein. Er blijkt ook niets buitgemaakt.

Wel is er iemand in de omgeving van de garageboxen aangetroffen, maar die kon volgens politie Nijmegen na onderzoek niet aan de inbraak worden gelinkt.

Foto: Google Maps

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}