Popronde Nijmegen maakt programma bekend

Popronde Nijmegen maakt programma bekend

NIJMEGEN – Mr. Weazley, Nieuwegrond en Snow Coats zijn enkele artiesten die optreden tijdens de Popronde Nijmegen. Het festival vindt traditiegetrouw plaats in thuisstad Nijmegen, dit jaar op donderdag 13 september.

Met 100 optredens op 43 locaties staat de hele stad in het teken van de opening van Popronde 2018. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

'Tussen de lakens'

Naast de bekende locaties is er dit jaar een aantal nieuwe locaties toegevoegd. Het net geopende Het Alternatief heeft onder meer Rey Tranquilo, Theater Vier kiest voor singer-songwriters als Logout en Laura Sjin en bijzonder zijn de ‘Tussen de lakens’- sessies in Hotel Linnen, waar een hotelkamer wordt omgetoverd tot concertlocatie. ‘s Middags tussen 16.00 uur en 18.00 uur is de St. Stevenskerk het decor voor previewoptredens van Eva van Pelt, Jasper Mook en Roel Pothoven.

OOR Talent

Om 19.30 uur wordt Popronde Nijmegen officieel geopend in Museum het Valkhof. Aansluitend zal OOR Talent Nona het eerste officiële optreden van Popronde Nijmegen, en daarmee van Popronde 2018, geven.Vanaf 00.30 uur is Doornroosje de plek waar de afterparty losbarst, met Yip Roc, Jaskelis en Playground Zer0.

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}