Programma Popronde Nijmegen met 100 optredens in stad

NIJMEGEN - De aftrap van het grootste reizende muziekfestival van Nederland vindt traditiegetrouw plaats in thuisstad Nijmegen, op donderdag 14 september. Met 100 optredens op 45 locaties staat de hele stad in het teken van de opening van Popronde 2017.Met dit grote aantal gratis optredens is het merendeel van de 140-koppige selectie die dit jaar meetourt met het reizende festival op de aftrap in Nijmegen vertegenwoordigd. Popronde is een intiatief van Stichting Popwaarts, Nijmegen.

Nieuwe locaties
Naast de vertrouwde locaties is er dit jaar een aantal nieuwe locaties die bands, singer-songwriters, producers en hiphop crews in huis nemen. De oudste locatie van de hele Popronde is de Sint Nicolaaskapel (Valkhof), waar dit jaar in samenwerking met Brebl o.a. Find us in Slumberland en The Little Years hun eerste Popronde-optreden zullen geven.

Opening 14 september
Popronde Nijmegen wordt op donderdagavond 14 september officieel geopend in Museum het Valkhof. Hierna zal het programma zich verspreiden door het centrum van de stad. Vanaf 00.30u is Doornroosje de plek waar de afterparty losbarst.

Naast Nijmegen strijkt de Popronde dit jaar ook neer in 41 steden door het hele land.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}