RN7 hele week in teken Vierdaagse en feesten 2020

RN7 hele week in teken Vierdaagse en feesten 2020

NIJMEGEN – Een beetje een gekke titel boven dit bericht, maar toch is het waar. Ondanks dat de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten dit jaar geen doorgang vinden, staat RN7 deze hele week in het teken van deze evenementen.

Zoals we de Vierdaagse kennen, zullen we hem dit jaar niet beleven, helaas. Maar toch zijn er tal van alternatieven om jezelf toch mee in de mooiste week van het jaar te wanen. 

Op radio en tv besteedt RN7, tussen zaterdag 18 juli en vrijdag 24 juli, volop aandacht aan deze initiatieven. Maar ook hoogtepunten uit voorgaande jaren mogen niet ontbreken. Na al die Vierdaagses hebben we natuurlijk kilometers aan opnamen in ons archief, waarmee we je ook dit jaar het nodige groen-oranje vermaak kunnen bieden.

Radio

Maandag tot en met vrijdag kijk en luister je tussen 7:00 en 21:00 uur naar onze deejays op radio en tv. Zij blikken met je terug op de hoogtepunten van de Vierdaagse door de jaren heen, maar houden je ook op de hoogte van de activiteiten in Nijmegen. Je hoort de laatste cultuuragenda en onze verslaggevers geven geregeld een update vanaf bijzondere locaties in de regio.

Televisie

Op de televisiezender van RN7 beginnen we elke avond met een uitgebreide update rondom de alternatieven van de Vierdaagse. Wat is er vandaag allemaal gebeurd en wat hebben onze verslaggevers meegemaakt?

Aansluitend kijk je naar het programma De Vierdaagse Loopt Terug. Hierin hebben we de leukste en bijzonderste Vierdaagsemomenten van de afgelopen jaren voor je op een rij gezet.

Gemist?

Heb je iets gemist, of wil je een uitzending terugkijken? Op ons Youtubekanaal plaatsen we zoveel mogelijk van onze uitzendingen en video's rondom de Vierdaagse van dit jaar. 

Foto: Rick van Elk / RN7

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}