RN7 verslaat 20 uur per dag de Vierdaagse

RN7 verslaat 20 uur per dag de Vierdaagse

REGIO – Nog vier dagen tot de Vierdaagse begint, nog één dag tot de Vierdaagsefeesten beginnen. Langzamerhand druppelen de eerste wandelaars de stad binnen en bijna alle podia zijn al opgebouwd.

Ook RN7 is er klaar voor. De komende week zetten wij ons met alle medewerkers in om er een mooie week van te maken. Als lokale omroep kennen wij als geen ander de bijzondere sfeer die er bij de Vierdaagseweek komt kijken. Dus grijpen wij deze week aan om eens flink uit te pakken.

Live radio én televisie

Dat houdt in dat we op de wandeldagen twintig uur per dag live radio en televisie maken. 's Morgens staan verslaggevers Erwin Schipper en Peter Nillesen vroeg op om de wandelaars op de Wedren naar de start te brengen en de laatste succeswensen over te brengen.

Daarna gaan we snel door naar de twee grootste doorkomstplaatsen van de dag, waar onze verslaggevers live langs de route staan. Je vindt ons bijvoorbeeld op de Dorpsstraat in Elst, in het centrum van Beuningen, tussen de heuvels op de Zevenheuvelenweg en we helpen je de pontonbrug bij Cuijk over. Kom je onze verslaggever tegen? Zwaai gerust, dat vinden ze leuk!

Ondertussen zitten de dj's in de radiostudio ook niet stil. Ze houden zich namelijk niet alleen bezig met de radio, maar zijn tegelijkertijd televisiepresentator en regisseur ineen. Ze laten je namelijk de mooiste beelden uit de regio zien, terwijl je ook nog meekijkt in de studio. Of je nou naar RN7 luistert of kijkt, je hoeft niets te missen!

De Dag van de Vierdaagse

En daar houdt het nog niet op, want ook de redactie zit niet stil. Ben je niet in de gelegenheid te luisteren of te kijken, dan lees je alles op ons liveblog. Daarnaast blikken we van zondag tot en met donderdag iedere dag terug én vooruit in de talkshow 'De dag van de Vierdaagse', gepresenteerd door Linda Geerdink (bekend van onder meer de KRO-NCRV en WNL) en Pieter Arends. 

Dus, loop je volgende week zelf mee, ben je een actieve feestganger, of wil je gewoon op de hoogte blijven? Dan moet je bij RN7 zijn. We horen graag je verhaal, via 4daagse@rn7.nl

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}