Hond Simba na 3 weken nog altijd vermist

Hond Simba na 3 weken nog altijd vermist

NIJMEGEN – Zijn baasje en vrienden zijn radeloos: drie weken geleden ontsnapte de pas acht maanden oude hond Simba, toen zijn baasje Gerry Lubbers aan het werk was. Simba werd nog een paar keer gezien door omstanders, maar de puppy rende uit angst alleen maar verder weg. Zijn baasje Gerry Lubbers houdt de hoop haar maatje terug te vinden.

Sinds de vermissing van het hondje heeft Gerry niet stil gezeten. Via sociale media en de radio heeft ze de vermissing onder de aandacht gebracht, maar tot nu toe dus nog zonder enig resultaat. "Ik heb superveel flyers opgehangen, en krijg hulp van veel mensen om mij heen", zegt Lubbers. Nu, na drie weken, worden de zorgen groter. Simba is een boomertje die pas nog getrimd is en geen halsband draagt. Hij ontsnapte bij zijn oppasadres in de Gildekamp, maar zijn vaste verblijfplaats is aan de Malderburchtstraat in Hatert.

Beloning

Degene die Simba heeft gespot of iets weet over zijn verblijfplaats, kan met Gerry Lubbers contact opnemen op het nummer 06-14807436. Zij heeft inmiddels een beloning uitgeloofd voor de gouden tip.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}