Still Sunday wil kunst toegankelijker maken

NIJMEGEN – Vijf Nijmeegse jonge kunstliefhebbers willen met hun initiatief Still Sunday kunst toegankelijk voor iedereen. De aftrap was op 10 november in de Brebl. Toen presenteerde Still Sunday haar eerste online magazine.

De initiatiefnemers willen ook diverse offline evenementen gaan organiseren. In Brebl waren dan ook diverse deejays en veejays aanwezig naast interactieve theaterkunst, bands, exposities van schilderijen en fotografie, literaire performances en korte films.

Springplank

Still Sunday wil laten zien dat je meer met kunst kan dan veel mensen denken. Zo kun je verschillende doelgroepen samenbrengen door uiteenlopende muziek- en kunstvormen naast elkaar te tonen. Op deze manier leer je niet alleen op een open en verwonderende manier naar kunst te kijken, maar ook naar elkaar. Een ander doel van Still Sunday is het bieden van een springplank voor onbekende kunstenaars. De initiatiefnemers willen talent uit de regio uitlichten en laten zien dat je voor kunst niet per se naar de Randstad hoeft.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}