Titus Burgers nieuwe wethouder PvdA Wijchen

Titus Burgers nieuwe wethouder PvdA Wijchen

Titus Burgers wordt door PvdA Wijchen voorgedragen als de nieuwe wethouder in Wijchen. De vacature kwam vrij nadat Agnes Schaap haar functie afstond om Burgemeester in Renkum te worden.

´Ik heb heel veel zin om de processen die Agnes drie jaar geleden heeft ingezet met het college het komend jaar te begeleiden´, zegt Burgers. ´Denk hierbij aan de sociale zekerheid, werkgelegenheid en het verduurzamen van Wijchen.´ De PvdA Wijchen is verheugd Burgers te kunnen voordragen als nieuwe kandidaat. Fractievoorzitter Peter Gatzen: De betrokkenheid en bevlogenheid die we kennen van Titus, zal ook als wethouder een belangrijke rol spelen.´

Titus Burgers
Burgers (55) komt uit het onderwijs, waar hij leiding geeft aan de techniekafdelingen van Het Hooghuis te Oss. Burgers, geboren en getogen in Wijchen, is al 9 jaar actief in de PvdA fractie, eerst als commissielid en in de huidige raadsperiode als raadslid.

Als Titus Burgers door de gemeenteraad wordt benoemd als wethouder, zal Wim Roosenboom namens PvdA Wijchen terugkeren in de gemeenteraad. Roosenboom was in de periode 2006-2010 ook raadslid namens PvdA Wijchen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}