Trivos-dames gaan hard onderuit bij ODI

Trivos-dames gaan hard onderuit bij ODI

WIJCHEN – De dames van Trivos zijn er opnieuw niet in geslaagd om te winnen. De ploeg van coach Peter Groenen ging met 4-0 onderuit bij ODI in Middelbeers.

Het begin van de eerste set leek zo mooi. Een snelle 0-2 voorsprong, met goed volleybal, was verdiend. Ondanks de wedstrijden links en rechts van het speelveld, waardoor ballen regelmatig het veld in vlogen, speelde Trivos verzorgd volleybal. ODI kwam weliswaar goed mee, maar toch had Trivos de overhand. Bij 8-8 scoorde ODI tweemaal door persoonlijke fouten aan Trivos-zijde. De eerste set ging verder gelijk op, maar uiteindelijk verloor Trivos de eerste set met 25-21.

Niets lukte meer

De resterende drie sets waren voor Trivos desastreus. De chemie was weg en niets lukte meer. Mede daardoor kreeg ODI vleugels. De ploeg uit Middelbeers was de bovenliggende partij, en volgens een ODI-supporter was dit verreweg de beste wedstrijd in het seizoen van ODI.

Komende week de taak aan coach Peter Groenen om zijn dames weer op en top te prepareren voor de volgende partij tegen de nummer 9, Spivo Dames 1 uit Spijkenisse.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}