Trivos met een vervelend gevoel de winterstop in

Trivos met een vervelend gevoel de winterstop in

WIJCHEN – De grote hoge sporthal in het Galgenwaard Sportcentrum te Utrecht was zaterdag het decor waar de dames van Trivos het moesten opnemen tegen de dames van het 2e team van VV Utrecht. Onder het toeziend oog van FC Utrecht suikeroom Frans van Seumeren, dat wil zeggen zijn borstbeeld, gingen de Trivosdames furieus van start. Net als vorige week tegen Spivo was het spelverloop en de einduitslag hetzelfde.

De grote hoge sporthal in het Galgenwaard Sportcentrum te Utrecht was zaterdag het decor waar de dames van Trivos het moesten opnemen tegen de dames van het 2e team van VV Utrecht. Onder het toeziend oog van FC Utrecht suikeroom Frans van Seumeren, dat wil zeggen zijn borstbeeld, gingen de Trivosdames furieus van start. Net als vorige week tegen Spivo was het spelverloop en de einduitslag hetzelfde. Uiteindelijk liep Trivos uit en pakte de eerste set met 21-25.

Trivos heer en meester

In de 2e set stoomde Trivos door. Geen enkele maal kwam Utrecht er echt aan te pas. Het foutenpercentage aan Utrechtzijde was vrij hoog en met name Stefanie Beekers maakte daar veelvuldig gebruik van. Bij de stand 5-12 vroeg de Utrecht coach zijn 1e time-out aan. Na de time-out aan de Utrechtse zeide ging het iets beter maar het was toch niet genoeg want Trivos bleef punten scoren en liep uiteindelijk uit naar 16-25 waardoor het de leiding nam.

Trivos dacht, net als vorige week, op rozen te zitten. Wat kon er nog mis gaan in de laatste wedstrijd van 2019. Misschien was dat het onbewust wel. De gedachte op rozen te zitten, of de vloek van Frans van Seumeren. Wie zal het zeggen. In feite was er niets aan de hand. Trivos speelde als vanouds en nergens leek er ook maar iets aan de hand te zijn. Een mooie 10-14 voorsprong stond er op het scorebord, totdat de Trivos service door Stefanie Beekers in het net werd geslagen. De aanval van Utrecht zorgde bij Trivos voor een rommelige situatie, waardoor de bal pardoes op de grond viel 12-14. Via het Trivosblok vloog de Utrecht aanval uit het veld 13-14. Daarna kwam Trivos niet meer in de set en bleef Utrecht punten scoren uiteindelijk maakte Utrecht de 25-20.

Weer met lege handen

De 4e set bleef tot 4-4 gelijk op gaan, maar daarna ging Utrecht veel beter spelen. De hoge foutenlast begon minder te worden en ook nam de servicedruk toe. De lange aanvalsters van Utrecht kwamen steeds beter op stoom en door de aansluitende setwinst, kreeg het vleugels en uiteindelijk pakte Utrecht ook nog de vierde set 2-2. In de laatste set kwam Trivos er niet meer aan te pas en verloor met 15-9.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}