Verdachte dodelijke aanrijding Wijchen vrijdag voorgeleid

Verdachte dodelijke aanrijding Wijchen vrijdag voorgeleid

WIJCHEN – De 18-jarige verdachte van een dodelijke aanrijding op de 15e straat van de Ververt in Wijchen zit nog vast en wordt verhoord door de politie. De automobilist uit Woerden wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De nabestaanden van het 42-jarige slachtoffer uit Wijchen worden door familierechercheurs op de hoogte gehouden van het onderzoek.

Het onderzoek naar de omstandigheden rond de aanrijding met dodelijke afloop is nog volop gaande. Op die manier probeert de politie een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat er gebeurd is en getuigenverklaringen te koppelen aan het technisch onderzoek.

Dronebeelden

Aan de Ververt is dinsdagavond na de aanrijding sporen- en technisch onderzoek verricht. Ook is gesproken met getuigen in de buurt, waar het incident grote indruk heeft gemaakt. Door een droneteam zijn overzichtsbeelden gemaakt, die samen met andere beschikbare beelden uit de buurt worden geanalyseerd.

Getuigenoproep

De politie heeft inmiddels met veel getuigen gesproken en ook beelden ontvangen. Mensen die nog niet zijn benaderd, of beelden hebben van tijdens of kort na de aanrijding, kunnen in contact komen met de politie via: 0900 – 8844 of reageren via de website politie.nl.

Lees ook:

VERDACHTE (18) VAN DODELIJKE AANRIJDING WIJCHEN WERKTE ALS PAKKETBEZORGER

BURGEMEESTER WIJCHEN: “VERBIJSTERD DOOR DRAMA AANRIJDING MET DODELIJK SLACHTOFFER”

ZOON ROUWT OM ZIJN DOODGEREDEN VADER: 'JE MOEST ME NOG ZOVEEL LEREN'

BUURT GESCHOKT NA DOODRIJDEN WIJCHENAAR (42)

BESTUURDER VLUCHT NA DODELIJKE AANRIJDING, MAAR WORDT DAARNA AANGEHOUDEN

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}