Verhuizing populaire foodtruck met beenham leidt tot misverstanden

Verhuizing populaire foodtruck met beenham leidt tot misverstanden

NIJMEGEN – Veel liefhebbers van een broodje beenham waren zaterdag teleurgesteld toen ze ontdekten dat hun favoriete foodtruck na vele jaren niet meer bij LUX stond.

Het verhaal deed de ronde dat het broodje beenham niet meer zou passen bij het concept op die locatie. Dat leidde tot diverse reacties op social media, met name facebook. De beenham–liefhebbers waren met name verbaasd dat er wel een andere eetgelegenheid (World Street Kitchen) op die plek stond.

Volgens manager Marlijn Hoefnagel van de Vierdaagsefeesten ligt het allemaal toch anders. Slagerij Peters (broodje beenham) had de organisatie namelijk gemeld dat hij ermee ging stoppen.

Oude plek al vergeven

Marjolein Hoefnagel: ‘World Street Kitchen stond op het Kelfkensbos, maar moest daar weg vanwege de komst van het Reuzenrad. Door de renovatie van de Waalkade moest het reuzenrad daar namelijk weg. Later meldde slagerij Peters dat hij een vervanger had gevonden om de foodtruck te bemannen, maar toen was zijn oude plek al vergeven.”

Andere locatie

De liefhebbers van het broodje beenham kunnen nu terecht nabij de hoek Burchtstraat/Lindenberg. Volgens Hoefnagel gaat het om precies het zelfde product als in het verleden, alleen op een andere locatie.  

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}