Vijftigjarige man uit Haaren aangehouden voor drugsafval Elst

Vijftigjarige man uit Haaren aangehouden voor drugsafval Elst

ELST – Een vijftigjarige man uit Haaren is aangehouden als verdachte van het beheren van een drugslab en het vervoeren van de daarbij horende goederen. De man zou betrokken zijn bij het gevonden vrachtwagentje met drugsafval in Elst en het later aangetroffen drugslab.

Betrokkenheid

De betrokkenheid van de man bij het productielab wordt nu onderzocht. De verdachte wordt gehoord door de recherche in Oost-Nederland, waar het hele onderzoek naar het aangetroffen lab plaatsvindt. Toen agenten het laboratorium in een voormalig klooster op landgoed Haarendael aantroffen, was er niemand aanwezig. Pas later is de verdachte man bij het pand verschenen en aangehouden.

Onderzoek en succes

Agenten kwamen het pand in Noord-Brabant op het spoor in het onderzoek naar het gevonden vrachtwagentje met drugsafval in Elst. Na het vinden van het vrachtwagentje met drugsafval, ging de recherche gelijk van start met een onderzoek. Met succes, want diezelfde avond werd er een middelgroot lab in een pand in Haaren aangetroffen. Het leegstaande pand ligt op een landgoed. Meerdere politieagenten hebben het pand onderzocht. Donderdagnacht is het lab bewaakt en vrijdag ging de politie verder met ontmantelen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}