Volg de Provinciale Statenverkiezingen live bij RN7

Volg de Provinciale Statenverkiezingen live bij RN7

REGIO – Het is zover: vandaag mag je je stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en Waterschappen. Na een campagne die maandag nog onderbroken werd, en dinsdag ietwat versoberd verderging, is het vandaag erop of eronder voor de politieke partijen in Gelderland en Rivierenland.

Wil je niks missen van de verkiezingen? Dan volg je vandaag RN7! De hele dag zijn verslaggevers Jill en Rens op pad. Het laatste nieuws volg je in ons liveblog.

Verslaggevers Jill Evers en Rens Hermsen rijden vandaag door Nijmegen en omgeving. Zij gaan op bezoek bij de stembureaus. Rens blijft in Nijmegen, Jill gaat naar alle regiogemeenten. Zij zijn te volgen op radio en televisie.

De RN7-uitslagenavond

Om 21 uur gaan de stembussen dicht, maar dan zit het er voor RN7 nog niet op. Vanaf dat moment gaan alle stemmentellers aan het werk. RN7 maakt een talkshow vanuit Nijmegen, presentatoren Frans Laarakker en Geert Willems praten met lokale politici over wat zij de komende vier jaar van de provincie verwachten. Ondertussen houdt Eva van den Berg de opkomstcijfer en eerste uitslagen voor je in de gaten. Verslaggever Michiel van Heijst is in Arnhem, waar hij feestviert of meetreurt met kandidaat-Statenleden uit onze regio.

Ga je vandaag stemmen en maak je iets leuks of bijzonders mee? Laat het ons vooral weten via redactie@rn7.nl!

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}