'Vrijmikunst' in Emonszaak Nijmegen-Oost met debuutroman Hawaï 2000

'Vrijmikunst' in Emonszaak Nijmegen-Oost met debuutroman Hawaï 2000

NIJMEGEN – De vrijdagmiddag kan in Nijmegen-Oost voortaan niet alleen in de kroeg worden afgesloten, maar ook met de zogenoemde 'vrijmikunst'. Hiermee wordt de week eens per maand kunstzinnig afgerond in de Emonszaak.

Op vrijdag 18 oktober van 17.00 uur tot 19.00 uur is hier het eerste open podium, met onder anderen Heidi Koren, die voorleest uit haar debuutroman Hawaï 2000. Verder speelt Yildiz Gies eigen nummers uit de voorstelling die ze aan het maken is, opent Els Jacobs haar najaarsexpositie en zijn er optredens van woordkunstenaars.

Eens per maand

Eens per maand biedt schrijfwinkel De Emonszaak een podium aan schrijvers, muzikanten en kunstenaars die hun werk willen delen met publiek, nieuw materiaal willen presenteren of een try out willen doen. Vrijdag 18 oktober is de eerste keer dat vrijmikunst plaatsvindt, van 17.00 uur tot 19.00 uur. Het adres is Van ’t Santstraat 1 en de toegang is gratis.

Schrijfwinkel

De Emonszaak is een eenmanszaak van Manon Emons en bestaaT 10 jaar. Aan de Van ’t Santstraat in Nijmegen is sinds een jaar ook een schrijfwinkel gevestigd, die voortaan eens per maand een podium biedt aan schrijvers, muzikanten en kunstenaars om hun werk te presenteren. Na vrijdag 18 oktober volgen nog Vrijmikunstmiddagen op vrijdag 15 november en vrijdag 13 december.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}