Wegwerkzaamheden Muntweg maandag van start gegaan

Wegwerkzaamheden Muntweg maandag van start gegaan

NIJMEGEN – Vanwege werkzaamheden is een deel van de Muntweg in Nijmegen van maandag 18 januari tot 2 april afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Muntmeesterlaan en de Leo XIII-straat.
Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Graafseweg. Fietsers en wandelaars kunnen gebruikmaken van de tijdelijke bouwweg ter hoogte van de Muntmeesterlaan.

Voor de bereikbaarheid van de Heideparkseweg komt er tot en met 25 april een tijdelijke bouwweg. Buslijn 8 (Nijmegen Hatert-Centraal Station-Berg en Dal) rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. Het eenrichtingsverkeer op de Engelsstraat wordt tot en met 2 april opgeheven.

Nieuwe indeling

De indeling van de Muntweg gaat veranderen. Dit stuk is straks hetzelfde als het andere deel van de Muntweg: met vrijliggende fietspaden, parkeerplaatsen en een middengeleider. Ook zal een klein gedeelte van het hoofdriool en het riool van de huisaansluitingen worden vervangen.

Tekst gaat verder onder de kaart:

Foto: Google Maps

Werkzaamheden Heideparkseweg.

Van 4 april tot en met 25 april zijn er ook werkzaamheden aan de Heideparkseweg. Deze weg is in die periode afgesloten voor verkeer. Er ligt een tijdelijke bouwweg voor aanwonenden.

Lees ook:

MUNTWEG GAAT MAANDENLANG DICHT

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}