Wijchens Loket Duurzaam Wonen Plus binnenkort weer open

Wijchens Loket Duurzaam Wonen Plus binnenkort weer open

WIJCHEN – Het fysieke Loket Duurzaam Wonen Plus in het gemeentehuis van Wijchen gaat weer open voor het publiek. Vanwege de adviezen van de Rijksoverheid en de beperkingen die daarbij horen, werd de serviceverlening op 18 maart gestaakt. Het loket is wel via mail en telefoon steeds bereikbaar geweest en dat zal zo blijven, meldt gemeente Wijchen. Inwoners zijn vanaf donderdag 16 juli weer welkom aan het fysieke loket, maar alléén op afspraak.

Loket Duurzaam Wonen Plus helpt inwoners van de gemeente bij het vinden van de energiebesparende maatregelen die het meest geschikt zijn voor hun woning en die passen bij hun wensen en portemonnee. Het loket adviseert over deze maatregelen, de financieringsmogelijkheden en ondersteunt bij het aanvragen van een subsidie of lening.

Donderdagmiddag open

Het is mogelijk om schriftelijk een vraag te stellen via info@duurzaamwonenplus.nl of een terugbelverzoek in te dienen. Via telefoonnummer 088 432 7000 maakt men een afspraak voor een bezoek aan het fysieke loket in het gemeentehuis. Dit loket is vanaf 16 juli iedere donderdagmiddag open, tussen 13.30 en 17.00 uur.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}