'Zomerkriebels' in Orientalis biedt buitenlandse sferen en vermaak

'Zomerkriebels' in Orientalis biedt buitenlandse sferen en vermaak

HEILIG LANDSTICHTING – Museumpark Orientalis heeft de eerste weken met kunst, theater en muziek erop zitten. Twee operavoorstellingen, diverse muziekoptredens en theatervoorstellingen zijn de revue al gepasseerd en het programma getiteld ‘Zomerkriebels’ loopt nog t/m 23 augustus.

Er zijn in het museumpark in de Heilig Landstichting op woensdagen speciale activiteiten voor kinderen en in de weekenden is er een vermakelijk programma voor jong en oud. 'Bezoekers weten ons goed te vinden. Ons enorme buitenmuseum in combinatie met festivalsferen binnen het decor van Rijksmonumenten slaat goed aan bij bezoekers. Je waant je hier echt even in het buitenland en we merken dat bezoekers daar behoefte aan hebben nu ze op vakantie in eigen land gaan', aldus een medewerker van Orientalis.

Afsluitingsweekend op 22 en 23 augustus

Zomerkriebels wordt knallend afgesloten met op zaterdag 22 augustus Braziliaanse muziek door Caixixi en op zondag 23 augustus onder andere 60 jaar tophits door het muzikale duo William Smulders en Lieke Grey, beide tussen 12.00 en 16.00 uur. Ook is er op zondag een ambachtenmarkt met ruim 20 oude ambachten in Museumpark Orientalis.

Foto: Museumpark Orientalis

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}