Devils maakt selectie rond

Devils maakt selectie rond

NIJMEGEN – Devils Nijmegen heeft zich de afgelopen maanden druk bezig gehouden met het rond krijgen van de selectie voor komend seizoen. De Nijmegenaren gaan met 20 spelers de zomer in, maar blijven oplettend voor nieuwe versterkingen.

Contracten verlengd

Zo heeft de Nijmeegse grootmacht zeven nieuwe spelers aan zich weten te binden én verschillende contracten verlengd . Van die zeven nieuwe versterkingen, zijn er twee Canadezen aangetrokken die voor furore moeten zorgen in het Triavium. RJ Reed en Branden Eden waren – gezamenlijk- vorig seizoen maar liefst goed voor 96 goals en 68 assists bij hun oude clubs. Maar zo is er ook talent aangetrokken van ‘eigen bodem’; Van den Hout, Mollen, Van Zoest, Suurhof én Mellisant hebben hun handtekening onder een verbintenis gezet bij de Nijmeegse ijshockeyclub.  Devils kondigde al eerder aan de selectie begin mei rond te willen hebben, zodat er zo vroeg mogelijk gestart kan worden met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Vanuit de jeugd zijn er drie namen die kans maken om toegevoegd te worden bij de selectie. De club heeft onlangs de contracten van; Verkroost, Hendriks, Plamont, Gerritsen en Wijnen verlengd.

Metamorfose

De club ondergaat met alle wisselingen en aanstellingen zowat een metamorfose. Naast nieuwe spelers  heeft de club (medio februari) in Joop Vullers een nieuwe interim voorzitter gevonden én staat de nieuwe trainer Alexander Jacobs voor de ploeg komend seizoen.  Laatstgenoemde zal ook moeten gaan zorgen voor doorstroming van jeugdtalent naar het eerste elftal. Het afgelopen seizoen werden de Nijmegenaren – verrassend - derde in de competitie, dit jaar wil de club het niet aan toeval overlaten. De plannen zijn duidelijk: meedoen voor de titel en een vaste naam worden in de top van de ijshockeycompetitie.

foto: Rob Koppers

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}