EnergieFlex nu ook sponsor van Ahoud Devils

EnergieFlex nu ook sponsor van Ahoud Devils

NIJMEGEN – NEC-sponsor Energieflex staat met ingang van het nieuwe seizoen op het tenue van de Ahoud Devils. Dat heeft de Gelderse ijshockeyclub donderdagmiddag in het Triavium in Nijmegen bekend gemaakt.

Met de komst van het jonge energiebedrijf is het – naast schildersbedrijf Ahoud uit Elst – een van de belangrijkste geldschieters van de Devils.

Ambities naar boven bijgesteld

Hans Cleijne, commercieel managers van de Devils, is blij met de samenwerking met Energieflex, dat dit jaar, na een korte afwezigheid, ook weer als hoofdsponsor op het shirt van NEC prijkt. "We hebben onze ambities naar boven bijgesteld, we willen terug naar de top, op een verantwoorde manier." Daarbij moet de energieleverancier een rol gaan spelen. Cleijne verwijst ook naar enkele duurzame ontwikkelingen die dit jaar nog op de planning staan, voor met name de businesstribunes van thuishaven Triavium. 

'Fairtrade en fairplay'

Ook algemeen directeur Marco van Katwijk van EnergieFlex is blij met de nieuwe samenwerking. "We voelen ons als hoofdsponsor van NEC sterk verbonden aan de regio Nijmegen. We hebben oog voor de topsport, zoals die door de Ahoud Devils wordt bedreven", aldus Van Katwijk. Het bedrijf wil ook haar maatschappelijke doelstellingen in Nijmegen en omgeving waarmaken. "Dat fairtrade en fairplay goed samengaan, zullen we laten zien met deze samenwerking", zegt Van Katwijk. 

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}