Flyers tegen Devils eindigt wederom op 2-5

Flyers tegen Devils eindigt wederom op 2-5

NIJMEGEN – De wedstrijd tussen de Unis Flyers en de Ahoud Devils eindigde vrijdagavond op 2-5. Dit was de derde keer dat deze twee teams elkaar ontmoetten. Alle keren zag het scorebord dezelfde eindstand.

Vroege voorstand

Heerenveen haalde al vroeg de 0-2 binnen. Al snel na deze tussenstand wisten de Friezen zich te herstellen en het alsnog moeilijk te maken voor hun tegenstanders. Sjoerd Idzenga speelde goed in het doel van Heerenveen, de Nijmeegse topscoorder wist niet op gang te komen.

Penalty's

Nijmeegse aanvaller Jim Gudden moest na 30 minuten het veld verlaten met een 5-minutenstraf en een gamemisconduct. Daar bovenop bestrafte scheidsrechter Sterkens hem met een matchpenalty wegens slecht gedrag. Gudden zal de wedstrijd tegen Herentals en Den Haag op vrijdag 30 november moeten missen. Nijmegen wist de penalty's te overleven.

Eindsprint

In de derde periode wist Nijmegen de wedstrijd definitief binnen te halen door wederom twee keer te scoren. In de 58ste minuut wist RJ Reed nog 2 doelpunten voor Heerenveen binnen te maken. Daarop volgde het beslissende doelpunt van Marco Postma dat de wedstrijd concludeerde in een score van 2-5.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}