IJshockeyclub Devils Nijmegen viert halve eeuw feest  

IJshockeyclub Devils Nijmegen viert halve eeuw feest  

NIJMEGEN – Het 50-jarig bestaan van ijshockeyclub Devils Nijmegen wordt op zaterdag 14 september gevierd met een groot festijn en Open Huis. Bij ijshockeybaan Triavium tegenover winkelcentrum Dukenburg zijn er de hele dag gratis clinics en andere activiteiten zoals een vermaakplein.

In de ochtend is er het Pond hockey toernooi, waaraan maximaal zes teams deelnemen die wedstrijden spelen van een kwartier. Ook zijn er van 10.00 tot 12.00 uur clinics voor startende ijshockey spelers. De deelnemers hoeven alleen schaatsen en gewone handschoenen mee te nemen, de instructeurs zorgen voor de rest.

Wie heeft meest harde schot?

Het vermaak plein is van 10.00 tot 14.00 uur geopend en omvat onder andere een winkeltje, tombola prijzen en box hockey.

De Nijmeegse All-Star Skills Competition wordt ongetwijfeld een populair onderdeel van het jubileumfeest. De deelnemers worden getest op allerhande vaardigheden. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken wie het meest harde schot heeft. De grote vraag is of er iemand harder zal schieten dan 100 km per uur? Tussen 12.30 en 14.00 uur zijn ook nog onderdelen zoals Puck Control en Fastest Skater.

All Star wedstrijd met bekende namen

Alle goalies uit Nijmegen en naaste omgeving worden uitgedaagd om mee te doen met het onderdeel Save streak, waarbij het erom gaat wie de meeste saves maakt.

De All Star wedstrijd begint ’s middags om half drie en dan komen veel bekende namen aan bod uit de 50-jarige historie van het Nijmeegse ijshockey. Om half zes start de wedstrijd Select 4-u Devils Nijmegen tegen Dinslaken Kobras.    

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}